Téli nyereményjáték
  2023.01.23. 13:31

Nyerj autópálya matrica vásárlással 2 000 000 Ft-ot!

Vásárolj heti, havi vagy éves E-matricát és kezdd az újévet 2 000 000 Ft-al a zsebedben téli nyereményjátékunkkal!

NYÁRI NYEREMÉNYJÁTÉK A VOXPAY ALKALMAZÁSSAL
NYERD MEG A HAVONTA KISORSOLT AJÁNDÉKAINK EGYIKÉT!
Tömegközlekedés a járvány idején
A járvány idején különösen fontos, hogy milyen közlekedési módot választunk,  az ugyanis közvetve jelentősen befolyásolhatja a megfertőződés kockázatát. A koronavírus megjelenése óta egymást érik a különféle kutatások, melyek arról számolnak be, hogy a szennyezett levegő nemcsupán megkönnyíti a vírus terjedését, de súlyosabbá is teszi a betegség lefolyását.
Biztonságos tömegközlekedés mobiljeggyel
Távolságtartás, maszk és a lehető legkevesebb érintkezés - ezeket kell betartania annak, aki szeretné minimumra szorítani a megfertőződés kockázatát a mindennapokban. Aki kénytelen buszra, villamosra vagy metróra szállni, annak a mobiljegy, melyet otthonról megvásárolhat, komoly segítséget nyújt. 
Drágult a parkolás a fővárosban! Itt a kalkulátor, amely megmutatja a parkolási díjak változását!

Szeptember 5-től lépett életbe az új parkolási rend a fővárosban, amely a zónák leegyszerűsítése mellett jelentős drágulást is hozott.  Nemcsak a parkolási óradíj emelkedett, hanem több tarifasávban a fizetett parkolási időtartam is. Online parkolási kalkulátorral mutatjuk a változásokat


VoxPay alkalmazás
A kormány a rendkívüli jogrend életbeléptetésével november elején elrendelte, hogy országos szinten ingyenes legyen a parkolás. Ez azonban azt hozta magával, hogy a főváros utcáit ellepték az autók, dugók alakultak ki, s ha képtelenné nem is vált a parkolás, a parkolóhely-kereséssel töltött idő jelentősen mértékben megnövekedett. A gépkocsival való belvárosi közlekedést még inkább nehezítik a városszerte észlelhető útlezárások és a forgalmi rendben bekövetkezett változások. 
  2020.10.21. 11:21

Játsz velünk!

Fődíj: 2db 2021-es éves országos autópálya-matrica

Örülnél egy 2 hónapos BKK bérletnek?
Vagy inkább egy 4 hónapos autópálya-matricát szeretnél?

Akkor játssz velünk és legyél a 20 db nyertes egyike, aki 20.000 Ft értékű VoxPay vásárlási utalványt nyer!