Megújult a VoxPay applikáció!
  2023.06.06. 13:19
Utazásaink során, legyen szó tömegközlekedésről vagy személygépjárműről egyaránt fontos, hogy biztonságosan utazzunk és ne kelljen féljünk a bírságoktól. A VoxPay alkalmazás ebben nyújt segítséget, az új verzióban pedig új funkciók segítenek abban, hogy utazásaid során biztonságosan, egyszerűen és gyorsan válts mobiljegyet.
A mobilparkolás zónaválasztással sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos megoldások
A parkolás, pláne a fővárosban és a nagyvárosokban gyakran kihívásokkal jár. Egyre több az autó, de a parkolóhelyek száma nem tartja a tempót ezzel a növekedéssel, sőt. Ezért is fontos az, hogy a parkolás minél könnyebb és hatékonyabb legyen, amiben nagy segítséget jelent, hogy a mobilparkolás zónaválasztással együtt is lehetséges.
A BKK napijegy is kényelmesen megvásárolható applikáció segítségével
A tömegközlekedést ma már egyre többen használják. Különösen a nagyvárosokban a növekvő autók száma az utakon azt jelenti, hogy egyre több időbe telik eljutni A-ból B-be. Persze erre is van megoldás, például a BKK napijegy használata, amely most az okostelefonok használatával egyre hatékonyabbá válik.
Pápalátogatás - forgalomkorlátozások Budapesten
Ferenc pápa látogatása kapcsán ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be Budapesten. Nem ajánlott megszokásból közlekedni péntektől vasárnapig a fővárosban. A tömegközlekedési eszközökön a VoxPay segítséget nyújt a gyors és kényelmes jegyvásárláshoz, utazáshoz.
Az autópálya-matrica applikációval könnyen megvásárolható

Manapság a mobilalkalmazásoknak köszönhetően már rengeteg műveletet elvégezhetünk csupán a tenyerünkben tartott telefonnal. Az autósok életét is nagyban meg tudják könnyíteni a különböző szolgáltatások, például az, hogy az autópálya-matrica applikációval is megvásárolható, például a VoxPay appon keresztül. Ezenkívül pedig még rengeteg más előnye is van annak, ha haladunk a korral, és élünk az új lehetőségekkel.


Téli nyereményjáték - Lezárult

Nyerj autópálya matrica vásárlással 2 000 000 Ft-ot!

Vásárolj heti, havi vagy éves E-matricát és kezdd az újévet 2 000 000 Ft-al a zsebedben téli nyereményjátékunkkal!

NYÁRI NYEREMÉNYJÁTÉK A VOXPAY ALKALMAZÁSSAL
NYERD MEG A HAVONTA KISORSOLT AJÁNDÉKAINK EGYIKÉT!
Tömegközlekedés a járvány idején
A járvány idején különösen fontos, hogy milyen közlekedési módot választunk,  az ugyanis közvetve jelentősen befolyásolhatja a megfertőződés kockázatát. A koronavírus megjelenése óta egymást érik a különféle kutatások, melyek arról számolnak be, hogy a szennyezett levegő nemcsupán megkönnyíti a vírus terjedését, de súlyosabbá is teszi a betegség lefolyását.
Biztonságos tömegközlekedés mobiljeggyel
Távolságtartás, maszk és a lehető legkevesebb érintkezés - ezeket kell betartania annak, aki szeretné minimumra szorítani a megfertőződés kockázatát a mindennapokban. Aki kénytelen buszra, villamosra vagy metróra szállni, annak a mobiljegy, melyet otthonról megvásárolhat, komoly segítséget nyújt. 
Mobilapplikációval autópálya-matrica vásárlás és parkolás
A válasz nagyon egyszerű a kérdésre: okostelefon segítségével. Az elmúlt években számtalan területen nyújtottak megoldást a tenyerünkben könnyedén elférő eszközök. Ha belegondolunk, manapság már egyáltalán nem csak telefonálásra használjuk őket, sőt, talán a sokadik funkció lett a sorban. Napjainkban az autópálya-matrica online vásárlása is egyszerűen megoldható a használatukkal.
Közlekedési mobiljegy vásárlás applikációban
Egyre inkább érdemes manapság a tömegközlekedést választani, különösen igaz ez a fővárosra, mivel egyre jobban nő az autók száma az utakon, így napról napra nehezebb eljutni A pontból B pontba. Természetesen vannak megoldások, mint például a mobilos buszjegyvásárlás, amit különböző applikációkon keresztül tehetünk meg.
Újra zavartalanul utazhatunk a budapesti M3-as metrón!
A metró elkészülésével még egyszerűbben utazhatunk Budapest egyik legfontosabb közlekedési útvonalán. Egyszerű jegyvásárláshoz és utazástervezéshez a BKK járataira használd a VoxPay alkalmazást, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságosan utazhass!  
Menetjegy online vásárlása applikációval
A korszerűbb megoldások használata az elmúlt években felgyorsult Magyarországon. A világjárvány rávilágított az infrastrukturális innováció szükségességére, és ebben az időszakban kezdtek széles körben elterjedni az okostelefonok használatát igénylő módszerek. Az egyik legjelentősebb változás például a menetjegy online vásárlása lett, amivel a mindennapokat sikerült megkönnyíteni.
Mobilparkolás néhány koppintással

Sajnos a mai napig nagyon kevesen tudják, hogy a mobilparkolás hogyan működik és még mindig inkább a hagyományos módszereket használják. Szokás mondani, aki kimarad, az lemarad, ez abszolút igaz a ma nagy népszerűségnek örvendő modern megoldásokra, mint amilyen az applikációk használata a parkoláshoz. Az egyik ilyen alkalmazás a VoxPay app, ami nagy segítséget tud nyújtani.

Drágult a parkolás a fővárosban! Itt a kalkulátor, amely megmutatja a parkolási díjak változását!

Szeptember 5-től lépett életbe az új parkolási rend a fővárosban, amely a zónák leegyszerűsítése mellett jelentős drágulást is hozott.  Nemcsak a parkolási óradíj emelkedett, hanem több tarifasávban a fizetett parkolási időtartam is. Online parkolási kalkulátorral mutatjuk a változásokat


VoxPay alkalmazás
A kormány a rendkívüli jogrend életbeléptetésével november elején elrendelte, hogy országos szinten ingyenes legyen a parkolás. Ez azonban azt hozta magával, hogy a főváros utcáit ellepték az autók, dugók alakultak ki, s ha képtelenné nem is vált a parkolás, a parkolóhely-kereséssel töltött idő jelentősen mértékben megnövekedett. A gépkocsival való belvárosi közlekedést még inkább nehezítik a városszerte észlelhető útlezárások és a forgalmi rendben bekövetkezett változások. 
  2020.10.21. 11:21

Játsz velünk!

Fődíj: 2db 2021-es éves országos autópálya-matrica

Örülnél egy 2 hónapos BKK bérletnek?
Vagy inkább egy 4 hónapos autópálya-matricát szeretnél?

Akkor játssz velünk és legyél a 20 db nyertes egyike, aki 20.000 Ft értékű VoxPay vásárlási utalványt nyer!