Új funkció! Már elérhető a bérlet Widget
Legyen a bérletünk mindig kéznél! A VoxPay applikáción belül a mobiljegy szolgáltatáshoz új funkció kerül bevezetésre: a bérlet Widget, aminek köszönhetően könnyedén hozzáférhetünk a bérletünkhöz kapcsolódó legfontosabb funkciókhoz. A bérlet Widget eléréséhez azonban az applikáció frissítése szükséges, amit a telefonunk alkalmazás-áruházában tehetünk meg.  
Kizárólagos lakossági parkolás Budapesten
A kizárólagos lakossági parkolóhelyek fenntartásának célja, hogy a kerületben élő helyi lakosok számára könnyebb legyen a parkolás. A belváros legforgalmasabb részein már évekkel ezelőtt bevezették a kizárólagos lakossági parkolási rendszert.  
Parkolóalkalmazás okostelefonnal a nagyvárosokban is egyszerűbb!
Alighanem sokan ütköztek már abba a problémába egy nagyvárosba érve – például Budapestre –, hogy alig-alig találni ingyenes parkolót, de még a fizetős helyek is igencsak korlátozottak. Az utazási időből pedig összességében rengeteget elvesz a parkoló keresgélése. Nem beszélve arról, ha találunk is helyet, talán csak pár óráig lehet ott megállni, vagy épp készpénzzel kell fizetni, ami nincs is nálunk. Parkolóalkalmazással ezeket a problémákat elfelejthetjük!
Idén tavasszal bővülnek a fizetős parkolózónák
Budapest két kerületében is változnak a parkolási zónák idén tavasszal: Zugló és Újbuda is új fizetős területekkel bővül. Az újbudai részhez tartozó Sashegyen már áprilistól él az új fizetős zóna, Zuglóban május elejétől lesz egy újabb területen fizetős a parkolás.  
Volánbusz jegyvásárlás gyorsan és okosan!
A közösségi közlekedés új mérföldkőhöz érkezett. Egyrészt népszerűségét tekintve, hiszen egyre többen döntenek úgy, hogy inkább buszra vagy vonatra szállnak egy másik városba utazás esetén. Másrészt pedig azért is, mert az okoseszközök e téren is sok-sok újdonságot, innovációt hoztak, melyek megkönnyítik az életünket – és egyéb előnyökkel is járnak a társadalomra nézve is, ilyen például a Volánbusz jegyvásárlás online!
Új funkció! Parkolás Widget és Live Activity
Parkolj könnyedén egy kattintással! A VoxPay applikáción belül a Parkolás szolgáltatáshoz kapcsolódóan új kényelmi funkciót vezettünk be: a Widget és a Live Activity, aminek köszönhetően akár már csupán egy kattintás a parkolás indítása. A funkciók eléréséhez azonban az applikáció frissítése szükséges! 
Miért érdemes éves autópálya-matrica mellett dönteni?

Komoly jelentőséggel bír az éves utazási költségeink megtervezésénél, hogy milyen gyakran vesszük igénybe az autópályákat, ugyanis sok esetben az éves autópálya-matrica bizonyulhat a legjobb döntésnek. 

 

Hol lapul a húsvéti nyúl? A zsebedben!

Nyerj akár 50.000 Ft értékben, találd meg a húsvéti emojikat az appban! 
A tavasz beköszöntével nemcsak színek és megújulás érkezik az életünkbe, hanem az egyik legnagyobb ünnepünk, a húsvét is. Itt az ideje hát, hogy kiszakadjunk a mindennapokból és felkészüljünk az ünnepi kavalkádra!  

Útmutató az autópálya-matrica átírásához
Az autópálya-matrica átírás nem olyan bonyolult, mint amilyennek első hallásra tűnik. Érdemes megismerni a lépéseket, hogy amikor szükséged lesz rá, rögtön tudd, mi a teendő. 
Lezárult téli nyereményjátékunk!
Többmillió forint értékben sorsoltunk ki tárgyi- és pénznyereményeket. Köszönjük, hogy közel 100 ezren választottátok az autopalyamatrica.hu weboldalt és a VoxPay alkalmazást autópálya-matrica vásárlásra!
Meddig érvényesek a mobiljegyek; vissza lehet őket váltani, ha még sincs rájuk szükségünk?
Előfordulhat, hogy egy éve vásároltunk egy BKK vonaljegyet, amit érvényesíteni szeretnénk, azonban a jegy már nem elérhető. Vagy még sincs szükségünk a tegnap vásárolt Volán buszjegyre, ezért szeretnénk visszaváltani még a lejárat előtt. Éppen ezért nem árt tisztában lennünk a lehetőségeinkkel, a visszaváltási opcióval és a mobiljegy érvényességi idejével.  
Változások a Budapest-bérletek árában - megszűnik a BKK diákbérlet
Március elsejétől változások várhatók a Budapest-bérletek árában, valamint az országos- és vármegyebérletek fővárosi felhasználásával kapcsolatban. A tervezet szerint megszűnik a jelenlegi BKK diákbérlet, helyette kedvezményes havi vármegyebérlettel utazhatnak a diákok.
A cikkben a lehetséges változásokat ismertetjük az eddigi hírek alapján, a továbbiakban pedig az újabb információknak megfelelően frissítjük.
Győződj meg fiókod biztonságáról!
Az elmúlt napokban a Cybernews rendkívüli nemzetközi adatszivárgásról számolt be, amely 26 milliárd rekordot érintett. Az érintett adatok közé több nagy online platform felhasználóinak személyes adatai is beletartoznak.
Miért nehéz a budapesti parkolás?
Az olyan nagyvárosokban, mint Budapest az infrastruktúra nem mindenben tudta követni a népesség növekedését és a turizmus okozta tömeg megjelenését. Különösen igaz ez a budapesti parkolásra, hiszen amíg évtizedekkel ezelőtt jóval kevesebb jármű volt az utakon, ma már nem ritka a háztartásonkénti két autó megléte sem.
Egy praktikus választás: parkolás mobillal
Hányszor történt meg veled, hogy hosszú perceken át köröztél egy belvárosi háztömb körül, de nem találtál üres parkolóhelyet? Amikor végre mégis lett szabad hely, hányszor kellett keresgélni a parkolóórát, majd utána az aprópénzt a pénztárcádban? Végül pedig, hányszor kellett megszakítanod egy találkozót amiatt, mert lejárt a parkolási időd? Ha e szituációk közül, akár egy is megtörtént már veled, a parkolás mobillal a te életed is megkönnyítheti.
Indítsd az új évet nyereményekkel!
Az ünnepi időszak lejártával lassan mindenki visszazökken a mindennapi teendők közé és ha eddig nem tette, akkor elkezdi megszervezni az új évet. A célok kitűzése mellett azonban az utazásokat és kiruccanásokat is érdemes előre megtervezni, hiszen így spórolhatunk is. Az autópálya-matricát is javasolt év elején beszerezni, ezzel kihasználva a matrica nyújtotta kényelmet, amely biztosítja az egész éves korlátlan belföldi utazásokat.
Ingyenes parkolás az ünnepek alatt!
Az ünnepi időszak során, ahogyan az elmúlt években is megszokhattuk, ismét ingyenes lesz a parkolás a fővárosban és sok más magyar városban is!  
Miért fontos napi szinten az utazástervezés?
Mindennapi felgyorsult életünkben az utazástervezés kiemelten fontos feladat. 200 évvel ezelőtt a ló, 100 évvel ezelőtt pedig a gőzmozdony végsebessége jelentette a leggyorsabb helyváltoztatást.
Változások a budapesti parkolási övezetekben!
A Fővárosi Közgyűlés a parkolási övezetekkel kapcsolatos javaslatokról tartott ülésén az alábbi pontok kerültek napirendre, amelyek jelentős változást jelentenek több budapesti kerület parkolási övezeteire vonatkozólag.  
Meddig érvényes a havi bérlet?
  2023.11.27. 11:22
Budapesten a munkába járáshoz és a különböző oktatási intézmények napi szintű eléréséhez a legideálisabb eszköz a havi bérlet. Ennek használatával bármelyik BKK járműre felszállhatunk, sőt a főváros közigazgatási határain belül a Volánbusz és a Máv-Start járatait is igénybe vehetjük. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy meddig érvényes a havi bérlet?
A környezetbarát közlekedés a mindennapi döntéseinkkel kezdődik
A környezetbarát közlekedés egyre fontosabbá válik, a környezeti terhelés jelentős részét ugyanis a járműhasználat adja. Nem csak arról van szó, hogy a kipufogó gázok mérgezik a légkört, arra is gondolni kell, hogy a közlekedési eszközök gyártásának mekorra terhelése van, és a használatból kivont eszközök mekkora hányada kerül újrahasznosításra.
Hello-Win: Nyerj VIP mozi élményt a VoxPay-jel!- Lezárult!
Nem csak az ősz, hanem a kuckózós hangulat is beköszöntött a hidegebb időkkel. Azonban a Halloween filmek és nasi nélkül mit ér? Éppen ezért készültünk számotokra egy tök jó halloween-i nyereményjátékkal!
A parkolási zóna Budapest határain belül képezi a fővárosi parkolási rendszer alapját
A parkolási zóna Budapesten történő meghatározása egyszerűbb lett, jelen pillanatban a fővárosban 4 féle található. A Fővárosi Önkormányzat 2022-ben döntött úgy, hogy a korábbi 27 féle zóna típus helyett, 4 könnyen átlátható és értelmezhető parkolási zónát hoz létre.
Az online vásárolt matrica Magyarország összes fizetős útján használható
A VoxPay app lehetőséget biztosít számunkra, hogy otthonunk kényelméből gyorsan és egyszerűen megvehessük bármelyik autópálya-matricát Magyarország valamennyi fizetős útjára vagy útszakaszára.
Környezetbarát városi közlekedés
Szeptember 22-én az európai városok utcái megtelnek kerékpárosokkal, gyalogosokkal és egy cél kedvéért a pöfékelő autókat felváltják a járókelők. De mi is ennek az oka?
A BKK negyedéves bérletét is megvásárolhatod a VoxPay appal
Ha rendszeresen használod a fővárosi tömegközlekedést, azonnal felmerül a kérdés, milyen érvényességű bérletet érdemes választani. Bár a VoxPay appban az összes bérletfajtát könnyen és gyorsan megvásárolhatod, szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy költségtakarékos megoldást, amely nem más, mint a BKK negyedéves bérlet.
A buszbérlet-vásárlás már okostelefonon is megoldható
Egyre több területen nyújtanak hatékony alternatívát az alkalmazások, applikációk. Erre jó példa az is, hogy a buszbérlet-vásárlás ma már könnyedén megoldható a tenyerünkben, az okostelefon segítségével. A folyamat egyszerű és gyors, sokkal előnyösebb, mint a hagyományos módszerek.
Miért lehet jó választás a heti autópálya-matrica?
Tombol a nyár, mindenki indul pihenni vagy már éppen visszajött a nyaralásról. Ilyenkor az autópálya-használat is megnövekszik, hisz belföldön is rengetegen ingáznak a Balatonra és vissza. Ebben a helyzetben fontos, hogy mindig az elérhető leghatékonyabb módszert válasszuk a közlekedésre. Itt kerül képbe a heti autópálya-matrica.
Új frissítések és funkciók a VoxPay appban!
A közlekedés maga sok nehézséget okozhat a mindennapi életünk, ügyintézéseink, szórakozásaink során, éppen ezért felszabadulást jelenthet egy applikáció, amely megkönnyíti a dolgot, legyen szó autóról, buszról vagy villamosról. 
Az online jegyvásárlás a Volánbusz járatokra is elérhető
Napjainkban az okostelefonnak köszönhetően több területen is könnyebben tudjuk az ügyeket elintézni, és elérhetőbbé váltak egyes szolgáltatások. A csekkeket már pár gombnyomással befizethetjük, filmeket is nézhetünk az eszközön és az online jegyvásárlás a Volánbusz járatokra is elérhetővé vált.
A BKK éves bérlet már okostelefonon is megvásárolható
Napjainkban már egyre több feladatot tudunk megoldani egy okostelefon segítségével. Befizethetjük a csekkeket, filmeket nézhetünk, sőt, már a kötelező meetingeken is megjelenhetünk ilyen formában. A BKK éves bérlet megvásárlása már csak egy kellemes bónusz lehet, de egyáltalán nem mindegy melyik alkalmazást használjuk.
Nyári nyereményjáték- Lezárult!

Utazz szabadon az autópályán, az üzemanyagot mi álljuk! Nyerj akár 200 000 Ft értékű MOL GIFT Ajándékkártyát autópálya-matricáddal! Idén ne számolgasd a kilométer díjakat, vásárolj heti, havi, éves országos vagy vármegyei E-matricát és nyerj üzemanyagot!

A BKK menetjegy online is megvásárolható, csak egy okostelefonra van szükség

Egyre több minden fér el a tenyerünkben: az okostelefonokat már nemcsak telefonálásra használjuk, hanem híreket olvasunk, szórakozunk, filmet nézünk és segítségével akár befizethetjük a számlákat is. Ezek a szolgáltatások bővültek ki az elmúlt időszakban azzal, hogy már a BKK menetjegy is beszerezhetővé vált online. De mégis hogyan néz ki a folyamat?

Autópálya-matrica online vásárlása, de mégis hogyan?
A válasz nagyon egyszerű a kérdésre: okostelefon segítségével. Az elmúlt években számtalan területen nyújtottak megoldást a tenyerünkben könnyedén elférő eszközök. Ha belegondolunk, manapság már egyáltalán nem csak telefonálásra használjuk őket, sőt, talán a sokadik funkció lett a sorban. Napjainkban az autópálya-matrica online vásárlása is egyszerűen megoldható a használatukkal.
A buszjegyvásárlás ma már gyerekjáték
Egyre inkább érdemes manapság a tömegközlekedést választani, különösen igaz ez a fővárosra, mivel egyre jobban nő az autók száma az utakon, így napról napra nehezebb eljutni A pontból B pontba. Természetesen vannak megoldások, mint például a mobilos buszjegyvásárlás, amit különböző applikációkon keresztül tehetünk meg.
Újra zavartalanul utazhatunk a budapesti M3-as metrón!
A metró elkészülésével még egyszerűbben utazhatunk Budapest egyik legfontosabb közlekedési útvonalán. Egyszerű jegyvásárláshoz és utazástervezéshez a BKK járataira használd a VoxPay alkalmazást, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságosan utazhass!  
Menetjegy online vásárlása applikációval
A korszerűbb megoldások használata az elmúlt években felgyorsult Magyarországon. A világjárvány rávilágított az infrastrukturális innováció szükségességére, és ebben az időszakban kezdtek széles körben elterjedni az okostelefonok használatát igénylő módszerek. Az egyik legjelentősebb változás például a menetjegy online vásárlása lett, amivel a mindennapokat sikerült megkönnyíteni.
A mobilparkolás hogyan működik?

Sajnos a mai napig nagyon kevesen tudják, hogy a mobilparkolás hogyan működik és még mindig inkább a hagyományos módszereket használják. Szokás mondani, aki kimarad, az lemarad, ez abszolút igaz a ma nagy népszerűségnek örvendő modern megoldásokra, mint amilyen az applikációk használata a parkoláshoz. Az egyik ilyen alkalmazás a VoxPay app, ami nagy segítséget tud nyújtani.

Drágult a parkolás a fővárosban! Itt a kalkulátor, amely megmutatja a parkolási díjak változását!
Szeptember 5-től lépett életbe az új parkolási rend a fővárosban, amely a zónák leegyszerűsítése mellett jelentős drágulást is hozott.  Nemcsak a parkolási óradíj emelkedett, hanem több tarifasávban a fizetett parkolási időtartam is. Online parkolási kalkulátorral mutatjuk a változásokat!
Az ingyenes parkolás hatása a fővárosra
A kormány a rendkívüli jogrend életbeléptetésével november elején elrendelte, hogy országos szinten ingyenes legyen a parkolás. Ez azonban azt hozta magával, hogy a főváros utcáit ellepték az autók, dugók alakult ki, s ha képtelenné nem is vált a parkolás, a parkolóhely-kereséssel töltött idő jelentősen mértékben megnövekedett. A gépkocsival való belvárosi közlekedést még inkább nehezítik a városszerte észlelhető útlezárások és a forgalmi rendben bekövetkezett változások. 
  2020.10.21. 11:21
Játssz velünk! Fődíj: 2db 2021-es éves országos autópálya-matrica!
parkolasi_szokasok_felmeres_voxpay
Kérdőívünkben parkolási szokásaikról kérdezzük a felhasználóinkat. Segíts nekünk abban, hogy jobbá tegyük és tovább bővíthessük a szolgáltatásainkat!
BKK gyűjtőjegy az applikációban
Május 2-től elérhető a BKK gyűjtőjegy a VoxPay applikációban is. A gyűjtőjegy 10 darab vonaljegyet tartalmaz, amely ára 4000 Forint és egy éven belül használható fel. Visszaváltani pedig csak abban az esetben lehetséges, amennyiben egy darabot sem használtunk fel belőle. De hogy hol találjuk a gyűjtőjegyet az appon belül, mikor és hogyan tudjuk érvényesíteni, hol és hogyan használható fel: cikkünkben ezekre a kérdésekre válaszolunk.  
Az éves matrica díja és szabályai 2024-ben: kinek éri meg?
Amikor az ember igénybe vesz valamilyen szolgáltatást, tudja, hogy fizetni kell a használatért és azért, amit cserébe kap. Jelen esetben ez a szolgáltatás az autópálya használata, amit autópálya-matricával válthatunk meg. Ma már akár csak egy napra is megvehetjük, de az éves matrica sem kevésbé népszerű, sőt. Nézzük, miket kell tudni akkor, ha az év 365 napján, gondtalanul szeretnénk autózni bármelyik autópályán Magyarországon!
Egynapos matrica információk
Az egynapos autópálya-matrica bevezetését már régóta várták az autósok – ez pedig meg is történt négy kategóriára 2024. április 1-től. A kérdés, hogy ki járt jól és ki kevésbé. Sokféle szempont merül fel a használatával kapcsolatban, például, hogy mikor éri meg jobban az eredeti 10 napos, illetve hogy milyen helyzetben bizonyulnak előnyösnek az egyéb lehetőségek (pl. vármegyei matricák, éves matrica, stb.). Íme egy útmutató az autópálya-matricák használatához.
Volánbuszjegy előnyei
A hazánkban már ikonikussá vált Volánbuszokat mindenki ismeri, ezekkel a járművekkel találkozhatunk a kisebb falvakban, városokban. Az alábbiakban hozunk néhány hasznos tippet a volánbuszjegy beszerzése, használata kapcsán. 
megjelent az egynapos autópálya matrica
Április 1-től Magyarországon is elérhető lesz, így a VoxPay alkalmazásban is megvásárolhatóvá válik a napi autópálya matrica, amelyre az első hírek megjelenése óta közel egy évet vártunk. Lássuk hát, mit is foglal magába az új matrica.
válasszuk a tömegközlekedést
Napjainkban égető problémává vált a környezeti terhelés, ebből kifolyólag minél több olyan intézkedés bevezetésére lenne szükség, amelyekkel mindez mérsékelhető. A tömegközlekedés kiváló alternatíva lehet az autók használata helyett, ugyanis nem csupán a kibocsátott kipufogógázok jelentenek gondot, hanem a gyártás, hulladékkezelés is komoly megterhelés környezetünkre nézve.
Mobiljegy vásárlása egyszerűen
Manapság alapvető elvárás, hogy a lehető legkönnyebben hozzájuthassunk a szükséges BKK jegyekhez, legyünk éppen bárhol. A modern okoseszközöknek és praktikus mobilapplikációknak hála a legtöbb feladat gördülékenyebben megoldható, többek között a jegyvásárlás is.
Mobilparkolás
A rohamos technológiai fejlődésnek és a rendkívül hasznos mobilapplikációknak hála, a legtöbb hétköznapi tevékenységet könnyedén, gördülékenyen intézhetjük. Manapság már nemcsak a csekkbefizetést oldhatjuk meg az okoseszközünk segítségével, hanem a közterületi parkolás is pofonegyszerűvé válhat.
Országbérlet és Pest vármegyebérlet
A VoxPay alkalmazásban két új bérlettípus kerül bevezetésre, az egész ország területén szabadon használható országbérlet, valamint a Pest vármegyében felhasználható vármegyebérlet. Mindkettő bérlettípusból elérhető lesz a teljes árú és a kedvezményes – 90%-os – is. 
Autópálya-matrica applikáción keresztül
Magyar autópálya-matrica vásárlása szükséges a hazai fizetős autópályák és egyéb fizetős útszakaszok használatához. A matricát kényelmesen az interneten keresztül is megvásárolhatjuk, mellyel pénzt és időt takaríthatunk meg. Ehhez pedig már számítógépre sincs szükségünk, elég egy okostelefon. 
autópálya-matrica ellenőrzés

Az autópálya-matrica ellenőrzés elvégzése sok kellemetlenségtől óvhat meg minket. Az autópálya díjak szabályozásáról szóló jogszabályok alapján az autópálya-matricákat minden esetben az adott útra történő felhajtás előtt kell megvásárolni. Amennyiben ezt nem tesszük meg, komoly pénzbüntetésre számíthatunk. Ezért indulás előtt mindig végezzük el az ellenőrzést!

Sajtóközlemény VoxPay fiókbiztonság
A VoxPay, Magyarország egyik vezető autópálya-matrica szolgáltatója, tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az utóbbi időben egy rendkívüli adatszivárgás történt, amely valószínűleg példátlan a méretét tekintve. Az incidensről a Cybernews számolt be, és adatai szerint az adatszivárgás összesen 26 milliárd rekordot érint, ami 12 terrabájtnyi információt jelent. Az érintett adatok közé tartoznak különböző nagyobb online platformok felhasználóinak személyes adatai.
parkolj egyszerűen a voxpay-jel
Az olyan hétköznapi tevékenységeinket, mint a csekkbefizetés, vásárlás, mérőóra-leolvasás alapvetően alakította át az internet és a mobiltechnológia. Nincs ez másként a parkolási díjfizetéssel sem, melynek új verziója a mobilparkolás. 
autópálya matrica a VoxPay alkalmazásban
Az autópálya-matrica érvényessége a fizetős úthálózat használatának alapfeltétele. A hazai autópályák és fizetős útszakaszok díjainak szabályozásáról szóló jogszabályok alapján az autópálya-matricákat minden esetben az adott útra történő felhajtás előtt kell megvásárolni.
Volánbusz mobiljegy a VoxPay alkalmazásban
A magyar településekhez a templom és a kocsma mellett a menetrend szerint feltűnő sárga Volánbuszok is hozzátartoznak. Ezek a járművek végzik kizárólag a közösségi személyszállítást azokban a falvakban és városokban, melyek vasúti közlekedéssel nem rendelkeznek, de ott is jelentős szerepet vállalnak, ahol van vasúti megálló.
15 napos BKK bérlet
Amennyiben rendszeresen vásárolunk havi bérletet a munkába járáshoz, főleg nyáron találkozunk azzal a problémával, hogy ha elutazunk 2 hétre a városból, nem érdemes megvennünk az aktuális hónapra szóló havi bérletet. Ekkor jön szóba a 15 napos vagy más néven félhavi BKK bérlet.
Nyereményeső a Voxpay alkalmazásban
Ahogy közeledik az év vége, sokan elkezdik áttekinteni az elmúlt hónapok eseményeit és a céljaikat. Az év végi készülődés azonban nemcsak az év értékeléséről szól, hanem a következő év tervezéséről és a kikapcsolódásról is.  
Mire jó manapság a villamosjegy?
  2023.11.28. 16:10
Már maga az elnevezés is csalóka, hiszen villamosjeggyel nemcsak villamosra, hanem metróra, trolibuszra, autóbuszra, sőt a főváros közigazgatási határán belül a HÉV szerelvényeire is felszállhatunk. Ha a BKK hivatalos oldalára tévedünk, láthatjuk, hogy nem is villamosjegynek hívják a villamosjegyet, hanem simán csak vonaljegynek.
Feltöltötted már a VoxPay egyenleged?
A VoxPay alkalmazásban pár lépésben, egyszerűen és gyorsan kezelheted közlekedési tranzakcióidat. Hogyan tudod rendezni vásárlásaidat, még akkor is, ha a bankkártyás fizetés valamiért nem elérhető?Ismerd meg a VoxPay alkalmazás sokoldalú fizetési lehetőségeit!
Bankkártyás fizetés a VoxPay appban
Ingyenes autópálya Magyarországon? Lassan lámpással kell keresni
Ha hazánk autópálya-térképére pillantunk jól látszik, hogy ingyenes autópálya vagy gyorsforgalmi út csak kevés akad. Az utak döntő többsége fizetős, sőt európai mércével mérve meglehetősen borsos árat kell az autósoknak fizetni az úthasználatért.
Ha a megfelelő típust választjuk, buszjegy felhasználásával Budapest olcsón bejárható
Manapság divat szidni a fővárosi tömegközlekedést, és azt is sokan mondják, hogy Budapest buszjegy felhasználásával drágán járható be. Tény, hogy sokszor okoz kellemetlenséget, ha túl sokat kell fizetnünk egy jegyért, ha késik a busz, ha sűrű embertömeg kapaszkodik a trolin vagy ha lerobban a villamos.
Környéki jegyek és bérletek az appban
A főváros mellett élsz és kihívást jelent a jegy- és bérletvásárlás? Jó hírünk van! Mostantól a VoxPay alkalmazásban is megvásárolhatod a mobiljegyedet Budapest irányába. Az új Budapest-környéki mobiljegyek és -bérletek lehetőséget biztosítanak, hogy egyszerűen, kényelmesen és egy helyről vásárolhasd meg menetjegyeidet.
Egyszerű parkolás a VoxPay applikációval
A városokban a parkolás a mindennapi élet szükséges, de kellemetlen, problémás velejárója. Ennek egyszerűsítésében nyújt számodra praktikus segítséget a VoxPay parkoló alkalmazása.
A BKK napijegye megvásárolható a VoxPay applikációban
Mire elég egyetlen nap a fővárosban? Akár turistáskodunk, akár ügyet intézünk, előfordulhat, hogy egyetlen nap alatt több budapesti úti célhoz is el kell jutnunk a tömegközlekedés igénybevételével. Ilyenkor nem érdemes vonaljegyekkel vagy tömbjegyekkel felesleges költségekbe vernünk magunkat. Ha egyetlen nap alatt kell sok pontra eljutnunk, a BKk napijegy online vásárlása az ideális, amit a VoxPay applikációjával könnyen és gyorsan megtehetünk.
egyszerű parkolás a VoxPay-jel
A mindennapi rohanásban akár autót, akár tömegközlekedést veszünk igénybe rengeteg mindenre kell figyelnünk, hogy egyrészt pontosan megérkezzünk ahova szeretnénk, másrészt parkolás esetén ne lépjük túl a kifizetett parkoló időt. Ehhez nyújt a segítséget a VoxPay applikáció, amely egy új, parkoló app timer funkcióval bővült.
Parkolás Budapesten: zónakódok kiválasztása a VoxPay segítségével
Napjainkban az egyik leggyakoribb kihívást a parkolás jelenti, ha autóval közlekedünk a fővárosban. Az utakon lévő járművek száma növekszik, de a parkolóhelyek nem tudják követni ezt a hatalmas tempót, sőt. Budapest parkolási zónák tekintetében igazi útvesztő is lehet, de szerencsére egy applikáció sokat tud segíteni a kérdésben.
Közlekedj augusztus 20-án is a VoxPay applikáció segítségével
Idén augusztus 18-20. között rendezik meg a Szent István Napi programsorozatot, amelyen ingyenes programok várják a látogatókat. Ha te is Budapesten ünnepelnéd Magyarország születésnapját, megmutatjuk, hogy milyen programok várnak és tanácsokat adunk, hogy mégis hogyan érdemes közlekedni a hétvége során.
új készpénzmentes BKK automaták
Napjainkban a hagyományos, készpénzes fizetési mód leköszönő tendenciát mutat, egyre többen használják vásárláskor a bankkártyájukat akár telefonon, akár okosórán keresztül.
Vonaljegy drágulás a BKK-nál
Szeptember elsejétől megemelkednek a BKK vonaljegyek árai, közölte a Budapesti Közlekedési Központ július 21-én.  
A parkolás Budapesten sokkal hatékonyabb is lehet
Mindennapos kihívások akadnak a vezetés során, amelyek közé kétségtelenül odatartozik a parkolás is. Szerencsére ma már ez különböző módszerekkel sokkal kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető. A parkolás Budapesten talán a legnehezebb, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egyszerűsíteni a folyamaton.
e-matrica vásárlása egyszerűen mobilalkalmazásban
Ma már rengeteg okos megoldás található és alkalmazható a mindennapokban. Az okostelefonnak köszönhetően, az arra letölthető alkalmazások segítségével számtalan hétköznapi feladatot tudunk hatékonyabban és gyorsabban megoldani. Ilyen például az autópálya e-matrica vásárlása is.
Megújult VoxPay applikáció, új funkciók
  2023.06.06. 13:19
Utazásaink során, legyen szó tömegközlekedésről vagy személygépjárműről egyaránt fontos, hogy biztonságosan utazzunk és ne kelljen féljünk a bírságoktól. A VoxPay alkalmazás ebben nyújt segítséget, az új verzióban pedig új funkciók segítenek abban, hogy utazásaid során biztonságosan, egyszerűen és gyorsan válts mobiljegyet.
Zónaválasztásos mobilparkolás
A parkolás, pláne a fővárosban és a nagyvárosokban gyakran kihívásokkal jár. Egyre több az autó, de a parkolóhelyek száma nem tartja a tempót ezzel a növekedéssel, sőt. Ezért is fontos az, hogy a parkolás minél könnyebb és hatékonyabb legyen, amiben nagy segítséget jelent, hogy a mobilparkolás zónaválasztással együtt is lehetséges. 
Napijegy vásárlás applikációban
A tömegközlekedést ma már egyre többen használják. Különösen a nagyvárosokban a növekvő autók száma az utakon azt jelenti, hogy egyre több időbe telik eljutni A-ból B-be. Persze erre is van megoldás, például a BKK napijegy használata, amely most az okostelefonok használatával egyre hatékonyabbá válik.
VoxPay mobiljegy, parkolás, e-matrica
Ferenc pápa látogatása kapcsán ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be Budapesten. Nem ajánlott megszokásból közlekedni péntektől vasárnapig a fővárosban. A tömegközlekedési eszközökön a VoxPay segítséget nyújt a gyors és kényelmes jegyvásárláshoz valamint utazáshoz.
Autópálya matrica online
Manapság a mobilalkalmazásoknak köszönhetően már rengeteg műveletet elvégezhetünk csupán a tenyerünkben tartott telefonnal. Az autósok életét is nagyban meg tudják könnyíteni a különböző szolgáltatások, például az, hogy az autópálya-matrica applikációval is megvásárolható, például a VoxPay appon keresztül. Ezenkívül pedig még rengeteg más előnye is van annak, ha haladunk a korral, és élünk az új lehetőségekkel.
Téli nyereményjáték - Lezárult
Nyerj autópálya matrica vásárlással 2 000 000 Ft-ot!

Vásárolj heti, havi vagy éves E-matricát és kezdd az újévet 2 000 000 Ft-al a zsebedben téli nyereményjátékunkkal!
Nyári nyereményjáték a VoxPay alkalmazással! Nyerd meg a havonta kisorsolt ajándékaink egyikét!
VoxPay mobilalkalmazás
A járvány idején különösen fontos, hogy milyen közlekedési módot választunk,  az ugyanis közvetve jelentősen befolyásolhatja a megfertőződés kockázatát. A koronavírus megjelenése óta egymást érik a különféle kutatások, melyek arról számolnak be, hogy a szennyezett levegő nemcsupán megkönnyíti a vírus terjedését, de súlyosabbá is teszi a betegség lefolyását.
VoxPay Volán mobiljegy
Távolságtartás, maszk és a lehető legkevesebb érintkezés - ezeket kell betartania annak, aki szeretné minimumra szorítani a megfertőződés kockázatát a mindennapokban. Aki kénytelen buszra, villamosra vagy metróra szállni, annak a mobiljegy, melyet otthonról megvásárolhat, komoly segítséget nyújt.