2023.04.26. 21:29
VoxPay mobiljegy, parkolás, e-matrica

Ferenc pápa látogatása kapcsán ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be Budapesten. Nem ajánlott megszokásból közlekedni péntektől vasárnapig a fővárosban. A tömegközlekedési eszközökön a VoxPay segítséget nyújt a gyors és kényelmes jegyvásárláshoz valamint utazáshoz.

Ferenc pápa vasárnap délelőtt a Kossuth téren celebrál szentmisét, ezen külön regisztráció nélkül, a biztonsági ellenőrzést követően bárki részt vehet. A szentmisét a Szent István-bazilikánál kivetítőn is figyelemmel lehet kísérni.

A SZERVEZŐK AZT JAVASOLJÁK, HOGY RÉSZVEVŐK GYALOG VAGY TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL MENJENEK A KOSSUTH TÉRRE, TEKINTETTEL ARRA, HOGY PARKOLNI A KÖRNYÉKEN NEM LEHET.

 

Forgalmirend változások, korlátozások Budapesten:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy forgalmirend-változások lépnek életbe a főváros területén. 

A részletes lezárásokról és forgalom korlátozásokról a rendőrség weblapján tájékozódhatunk.

Az alábbi térképen teljes képernyős módban megnyitva lehet zoomloni a keresett területre.

A térképen kékkel jelölték azokat a helyeket, ahol a meghatározott időben tilos megállni, pirossal pedig azokat az útszakaszokat, amelyek le lesznek zárva. 

Azon gépjárművek tulajdonosai, akik az érintett terület megállni tilos jelzéssel ellátott útszakaszán parkoltak, és gépjárművüket elszállították, a 06-80-180-780-as zöldszámon érdeklődhetnek arról, hogy járművüket hová szállította el az illetékes hatóság, valamint a további teendőikről. A telefonszám 2023. április 30-án 24 óráig üzemel.