AUTÓPÁLYA-MATRICA INFORMÁCIÓK - VOXPAY


Autópálya-matrica vásárlás és kényelmi funkciók a VoxPay alkalmazásban. Havi, éves, megyei vagy 10-napos autópálya jogosultságot vásárolhat a legtöbb járműtípusra. Az alkalmazás naplózza a vásárlásokat, jelzi az érvényes autópálya-matricát, felhívja a figyelmet a lejáratra. Érvényesség lekérdezés bármilyen rendszámra.


A www.autopalyamatrica.hu weboldalunkon regisztráció nélkül, gyorsan, kényelmesen megvásárolhatja magyarországi autópálya-matricáját. Havi, éves, megyei vagy 10-napos autópálya jogosultságot vehet a legtöbb járműtípusra, különböző fizetési módokon: bankkártyával, online banki utalással.


A 2016-ban bevezetett megyei matricák még mindig újdonságnak számítanak. El kell döntenünk, az év során megyei matricát, vagy időszakra vonatkozó országos matricákat vásárolunk, vagy ezeket vegyesen. Megyei matricáknál az is kérdés, mely megyékre vásároljunk. Mindezek eldöntésében ingyenes segítséget nyújtunk (www.megyeiautopalyamatrica.hu)


Az autópálya matricák használatával, vásárlásával, díjszabásával kapcsolatos kérdéseket, válaszokat talál a Gyakran Ismételt Kérdések között.