2024.01.25. 16:29
Győződj meg a regisztrált fiókjaid védelméről, változtass jelszót!

Az alábbiakra hívjuk fel a figyelmedet:

  • az elmúlt napokban a Cybernews hírportál rendkívüli nemzetközi adatszivárgásról számolt be, amely során e-mail cím és jelszó-párosok kerülhettek ki egyéb internetes honlapok adatbázisaiból
  • az érintett adatok közé több nagy online platform felhasználóinak személyes adatai is beletartoznak (Twitter, Canva, Adobe, Linkedin,stb.) 
  • az illetéktelen bejelentkezés megelőzése érdekében javasoljuk, hogy változtasd meg a jelszavadat a VoxPay fiókodban, és egyéb általad használt weboldalakon, mobilapplikációkban, ha ugyanazt az e-mail cím és jelszó párost használod több helyen!


Mit teszünk az adataid védelmének érdekében?

Számunkra első ügyfeleink és adataik biztonsága, éppen ezért elkötelezetten dolgozunk azon, hogy szolgáltatásaink továbbra is biztonságosan és megbízhatóan működjenek!

A felhasználói fiókok védelmének érdekében az alábbi intézkedés került bevezetésre:

  • VoxPay fiók megerősítés: A VoxPay fiókba történő belépéshez a rendszer automatikusan egy e-mailt küld, amelyben kötelezően meg kell erősítened, hogy te próbáltál belépni a fiókodba. Amennyiben nem te voltál, úgy az azonnali Jelszóváltoztatás válik szükségessé!


Ezekkel a lépésekkel tudod megelőzni az online csalásokat:

  • Amennyiben régóta nem változtattál jelszót, most itt az idő megtenni minden általad használt applikációban, online felületen!
  • Légy fokozottan óvatos, hogy hol és milyen személyes adatokat adsz meg!
  • Kövesd figyelemmel, hogy a bankszámládon történik-e gyanús tevékenység!

 

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: 

Ha bármilyen gyanús fióktevékenységet tapasztalsz a VoxPay-ben, keresd fel bizalommal az ügyfélszolgálatunkat!

ugyfelszolgalat@voxpay.hu

+36-1-2257-603