2023.06.06. 13:19
Megújult VoxPay applikáció, új funkciók

Utazásaink során, legyen szó tömegközlekedésről vagy személygépjárműről egyaránt fontos, hogy biztonságosan utazzunk és ne kelljen féljünk a bírságoktól. A VoxPay alkalmazás ebben nyújt segítséget, az új verzióban pedig új funkciók segítenek abban, hogy utazásaid során biztonságosan, egyszerűen és gyorsan válts mobiljegyet.

 

Milyen jegyet is kell vennem? – tesszük fel a kérdést magunknak utazásaink során és próbálunk eligazodni a közlekedési jegyek, a parkolási zónák világában. Mindenki számára fontos, hogy ezeket a döntéseket ne egyedül kelljen meghoznunk, erre pedig remek segítség lehet a VoxPay applikáció, ami okostelefonunknak hála mindig a zsebünkben lehet és segít, amikor elakadnánk, megkönnyíti a vásárlást és könnyen kezelhető. Számunkra azonban fontos a folyamatos változás és fejlődés, éppen ezért új funkciók várnak az applikációban!

 

Átláthatóbb menüpont

Mostantól külön menüpontban tudod megvásárolni a budapesti és helyi-helyközi közlekedési jegyeket, így keresgélés helyett rögtön megtalálod a számodra megfelelőt és már fizethetsz is! Ti kértétek, mi pedig megvalósítottuk, hiszen szeretnénk, ha a szükséges vásárlások is könnyedebbé válnának.

 

Még biztonságosabb parkolás

Ennél is biztonságosabb? Hogyan?

A büntetéseket senki nem szereti, így fontos számunkra, hogy még több lehetőséget biztosítsunk felhasználóink számára ezek elkerülésére. Éppen ezért tovább gondoltuk és bevezettük az alacsony egyenleg figyelmeztetést, ami értesít, ha parkoláskor alacsony egyenleggel rendelkezel, amely befolyásolhatja a biztonságos parkolásod. Ebben az esetben nincs más dolgod, csak az egyenleg feltöltése gombra kattintani és nyugodtan, bírság nélkül parkolhatsz tovább.

 

Fontos számunkra az időd!

Új felhasználó vagy, de sietsz és muszáj rögtön közlekedési jegyet vásárolnod? Semmi baj, ezt is egyszerűen és gyorsan megteheted az applikációban, hiszen a bemutató kihagyása gomb megnyomása után lehetőséged van kihagyni a kezdő lépéseket.

De mi nem elégszünk meg ennyivel, hiszen ez még csak a kezdet. Hamarosan még több funkció érkezik az applikációba, hogy a jegyvásárlás és parkolás kényelmes, biztonságos és gyors legyen minden helyzetben!

Csekkold a változásokat és élvezd a bírságmentes mindennapokat!