2024.04.30. 10:40
parkoló alkalmazás

Alighanem sokan ütköztek már abba a problémába egy nagyvárosba érve – például Budapestre –, hogy alig-alig találni ingyenes parkolót, de még a fizetős helyek is igencsak korlátozottak. Az utazási időből pedig összességében rengeteget elvesz a parkoló keresgélése. Nem beszélve arról, ha találunk is helyet, talán csak pár óráig lehet ott megállni, vagy épp készpénzzel kell fizetni, ami nincs is nálunk. Parkolóalkalmazással ezeket a problémákat elfelejthetjük!

 

Parkolóalkalmazás – amivel a nagyvárosokban sincs többé küzdelem

A VoxPay parkolóalkalmazás megoldást kínál ezekre az égető kérdésekre. Az applikáción keresztül egyszerű a parkolás indítása: GPS-alapú zónákkal kézzel, SMS-sel, telefonhívással – nem beszélve az egyéb kényelmi szolgáltatásokról. Így akár már az autóból sem kell kiszállni, minden információt pontosan tudni fogunk, és akár előre is céltudatosan megkereshetjük az ideális parkolót.

 

A parkolóalkalmazás további előnyei

Ne felejtsük el, hogy a digitalizációnak és elektronikus megoldásoknak mennyi egyéb előnye van a világunkra nézve. Alapvetően a készpénzmentesség, a környezetbarát szellemiség még élhetőbbé teszi környezetünket – ami különösen igaz egy nagyváros esetében. Képzeljünk el egy ideális világot, ahol felesleges szmog, dühös dudaszó és készpénzes fizetés helyett elektromos autók parkolnak kényelmesen és egyszerűen, mindenféle érintkezés nélkül.

 

A VoxPay parkolóalkalmazás használata

A parkolóalkalmazás használatához bizonyos esetekben internetkapcsolatra is szükség lesz. Így pedig többféleképpen is el lehet indítani a parkolást:

  • GPS-es automatikus zónameghatározással: a zónakód automatikusan megjelenik, a fizetési adatok is láthatóvá válnak a képernyőn, ahol elindíthatjuk, folytathatjuk, vagy le is állíthatjuk a parkolást.
  • Kézi zónakód megadásával: ez esetben manuálisan kell megadni a négyjegyű zónakódot, de az autónk adatait már korábban elmenthetjük a rendszerben, így azokkal nem kell bajlódni.
  • Kedvenc helyek listájából kiválasztva: ha már korábban is jártunk valahol, vagy kiszemeltük magunknak, előre mindent beállíthatunk, vagyis gyorsan és egyszerűen elindíthatjuk a parkolást, ahogy odaértünk.
  • SMS-indítással: a négyjegyű zónakódot kell elküldeni az alkalmazásban található telefonszámra.
  • Telefonhívással: ez esetben szintén a zónakódot kell megadni az automatának, és már érvényes is a parkolásunk.

Amennyiben nincs internetkapcsolat, akkor sem kell kétségbeesni, az applikáció ugyanis felajánlja, hogy telefonhívással vagy SMS-el indítsuk el a parkolást. A VoxPay parkolóalkalmazással kapcsolatos gyakori kérdések fül alatt még többet megtudhatsz az egyes módszerek alkalmazásáról – és egyebekről egyaránt.

A “Hol parkolok?” funkció egy olyan dologban segít, ami sokunkkal megeshet. Mégpedig ha egy új városba érkezünk, könnyen eltévedünk, nehezen találunk vissza, a nagyobb parkolókban pedig még csak az autót sem pontosan tudjuk, hol hagytuk. Ezzel a funkcióval azonban precízen meghatározva látjuk a parkolás helyét a térképen, és a beépített navigációval akár útvonalat is tervezhetünk.

 

Parkolás árak és kondíciós lista

A VoxPay app parkoláshoz kötődő kondíciós listánkon az árak is kedvezően alakulnak. Legyen szó alap tranzakciós díjról, parkolás hosszabbításáról, válasz SMS-ről vagy értesítésről a parkolás lejártakor, egyik sem ugorja meg a 100 forintos tételt – az egyenleg feltöltése pedig teljesen díjtalan. Az applikáció letöltése és használata pedig teljesen ingyenes, ráadásul az autópálya-matrica vásárlást és a közösségi közlekedési útvonalakat is egyszerűbben megszervezheted!