2023.08.28. 12:08
Elérhető buszbérlet vásárlás a VoxPay applikációban

Egyre több területen nyújtanak hatékony alternatívát az alkalmazások, applikációk. Erre jó példa az is, hogy a buszbérlet-vásárlás ma már könnyedén megoldható a tenyerünkben, az okostelefon segítségével. A folyamat egyszerű és gyors, sokkal előnyösebb, mint a hagyományos módszerek.

 

Buszbérlet-vásárlás: digitális vagy hagyományos?

Az, hogy az online jegyvásárlás Volánbusz járatokra is elérhető, egyértelmű jele annak, hogy a tömegközlekedés egyik fontos eszköze épp változáson megy keresztül. Ez pedig nem más, mint a jegy és a bérlet. A digitális változatnak számtalan előnye van a hagyományossal szemben. Már ha csak önmagában azt nézzük, hogy sokkal kényelmesebb kezelni, már megéri váltani.

Egy okostelefon már szinte mindenki zsebében ott lapul. Számtalan alkalmazás érhető el, amelyek segítségével még kényelmesebbek lehetnek a hétköznapok. Gondolunk itt a játékokra, ha ki szeretnénk kapcsolódni, de a csekkeket is gyorsabban, az otthonunk kényelméből fizethetjük be.

Ha megtetszik egy film, másodperceken belül indíthatjuk is el a telefonon. Ugyanez igaz a buszbérlet-vásárlás műveletére is. Nem kell többet azzal törődni, hogy kivárjuk a sorunkat a jegypénztárnál vagy tároljuk a papíralapú bérletet, ami könnyedén megsérülhet. 

A használata teljesen papírmentes, kényelmes, az érvényesítés pedig érintkezésmentes, ami napjainkban higiéniai szempontból nem elhanyagolható. A bérlet kezelése is egyszerű, mivel csak egy QR kódot kell beolvasni az első alkalommal és kész is vagyunk. 

 

Sokkal több, mint amit egy pénztár tud nyújtani

Ezek az alkalmazások több funkcióval is el vannak látva, ezért nem csak egy szimpla digitális jegyautomatát fogunk kapni a letöltéssel. Rengeteg kedvezmény és újdonság érhető el az applikációban.

A használatával sokkal hatékonyabbak lehetnek a hétköznapjaink. A tömegközlekedés előnyeit jobban ki tudjuk majd használni. Nemcsak a buszbérlet-vásárlás oldható meg könnyedén, de egyszerű jegyeket is tudunk venni, valamint minden információt megkapunk, ami az utazáshoz szükséges lehet.

Gondolunk itt az utazástervezőre, ami pontosan megmutatja, hogy hol kell átszállni, mennyi idő alatt érünk el egyik megállóból a másikba, és melyik a legrövidebb útvonal A és B között. Használható az alkalmazás városon belül és azon kívül is. Ez azt jelenti, hogy a helyi járatok mellett a Volánbuszokra is vehetünk könnyedén jegyet, vagy akár bérletet is.

Az applikáció minden egyes tranzakciót eltárol, ami azért is előnyös, mert így minden hónap végén pontosan meg tudjuk nézni, hogy az elmúlt 30 napban mennyit költöttünk tömegközlekedésre. Ezzel egyszerűbb lesz a tervezés rövid- és hosszú távon egyaránt.

 

Melyik a legjobb választás?

A VoxPay applikáció rendelkezik minden, az előbbiekben említett funkcióval. A használata is gyerekjáték. Letölthető mind a két nagy alkalmazás-áruházból (AppStore, Google Play), a telepítés után a regisztráció is hasonlóan gyors és egyszerű. Elég egy e-mail cím, vagy a Facebook-fiók használata. Ezen kívül még a számlázási adatokat kell megadni a regisztrálásnál, végül pedig egy fizetési módra is szükség lesz.

Társíthatunk a fiókhoz egy bankkártyát, vagy feltölthetjük az egyenleget bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással. Utalásnál arra kell figyelni, hogy nyitvatartási időben legalább 5-10 percre szükség van, hogy megérkezzen az összeg. Azonkívül pedig a következő munkanap fog megtörténni a jóváírás.

Az applikáció használata egyszerű és hatékonyabbá teszi a mindennapjainkat.