2023.08.01. 12:03
új készpénzmentes BKK automaták

Napjainkban a hagyományos, készpénzes fizetési mód leköszönő tendenciát mutat, egyre többen használják vásárláskor a bankkártyájukat akár telefonon, akár okosórán keresztül. 

Ezt az irányt erősítve a BKK idén eddig 55 jegyautomatát készpénzmentesített, ami azt jelenti, hogy számos automatánál már csak a bankkártyás fizetés érhető el. Augusztus 1-től további 25 darabszámmal bővül a lista, ezzel is elősegítve az automaták hosszabb élettartamát. A döntés hátterében nem csak üzemeltetési okok állnak, hanem a biztonságos, gyors fizetés szorgalmazása, valamint a sorbanállási, várakozási idő csökkentése is. 

 

Applikációval még egyszerűbb

Mindez applikációval még gyorsabbá is válhat, hiszen elkerülhető a sorban állás és nem kell keressük az automaták helyét. Online, akár utazás közben is megvásárolható a mobiljegy, nem kell majd a jegyet keresni a felszállásnál, így nem is kell vigyázni a papíralapú jegyre és egyszerűen akár 2 perc alatt is megvásárolható. Előre feltöltött egyenleggel vagy bankkártyás fizetéssel még biztonságosabbá válik a fizetés.

A VoxPay alkalmazás kiváló lehetőséget biztosít bármilyen helyzetben a tömegközlekedési mobiljegy és bérlet megvásárlására, ahol a jegyvásárlás mellett útvonaltervezés is segíti az utazásod kényelmét.