2023.10.04. 09:27
Egyszerű parkolás a VoxPay applikációval

A városokban a parkolás a mindennapi élet szükséges, de kellemetlen, problémás velejárója. Egyrészt nehéz az úti célunkhoz közeli parkolót találni, másrészt állandóan figyelni kell, mikor jár le a kifizetett parkolóidő. Ebben nyújt számodra praktikus segítséget a VoxPay parkoló alkalmazása. Hidd el, tényleg gyerekjáték a parkolás applikációval!

 

Hogyan tudunk parkolni az applikáció segítségével?

A parkolás megkezdése alapvetően négyféle módon történhet a VoxPay parkolás applikációjával. Lehetőség van GPS zóna meghatározással indítani a parkolást. A program térképen határozza meg a parkolási zónát és az azt jelölő zónakódot. Természetesen a felhasználó módosíthatja a pozíciót a térképen, ebben az esetben az új zónakódot fogja mutatni az eszköz. Mivel a városok általában sűrűn beépítettek, elképzelhető, hogy zónahatároknál a GPS téves adatokat szolgáltat, ennek kivédésére egy kis térkép mutatja, hogy pontosan hol is parkolunk.

Amennyiben ismerjük a zónakódot, amiben le szeretnénk tenni a gépjárművünket, a kód megadásával kézi vezérléssel is elindítható a parkolás. Az applikációban ilyenkor megjelennek a parkolás adatai és a leállítás lehetősége is. Természetesen az automata parkolási hosszabbító funkció is elérhető.

Az alkalmazásból vagy a telefonunkból a +36-1-999-0633 szám tárcsázásával is indíthatunk vásárlást, így a megadott zónakód alapján az automata visszaigazolja a sikeres vásárlás tényét. 

Végül pedig lehetőség van SMS használatával VoxPay Parkolás alkalmazásból vagy közvetlen SMS küldéssel a +36-30-555-5559 telefonszámra elindítani parkolásunkat. Az üzenet tartalma a 4 jegyű zónakód, ami után már csak gépkocsink rendszámát kell beírni és kezdődhet a parkolás. Ebben az esetben a parkolás díját természetesen növeli a két válasz SMS díja. A leállítás szintén SMS-ben, a STOP szó elküldésével történik. 

 

Kényelmi funkció – parkolás applikációval

Az app fejlesztői sok kényelmi szolgáltatást építettek be annak érdekében, hogy minél egyszerűbben és praktikusabban intézhessük a parkolással kapcsolatos ügyeinket. Az egyik ilyen a “hol parkolok?” funkció. Elsősorban nagy alapterületű parkolók esetében fordulhat elő, hogy a rengeteg autó között nehezen találjuk meg a sajátunkat. Ezt könnyíti meg ez az új funkció, aminek bekapcsolásával, térkép segítségével az applikáció a gépkocsinkhoz navigál minket. 

A másik rendkívül hasznos új funkció, az elfelejtett parkolás leállítás figyelmeztetés. A funkció lényege, hogy amennyiben az applikáció azt érzékeli, hogy a parkolásunk befejeződött, de valamilyen oknál fogva elfelejtettük leállítani, akkor figyelmeztetést küld a részünkre.

A kedvencek használata pedig akkor hasznos, ha általában ugyanazokban a zónákban parkolunk. A gyakran használt zónakódok itt szabadon eltárolhatóak és a parkolás megkezdésekor könnyen előhívhatóak. Így nem kell a helyszínen a zónakódot keresgélni, mert pár gombnyomással már ki is választhatjuk a saját listánkból.

 

Mit kell tennem a VoxPay parkolás használatához?

Ha a fentiek meggyőztek arról, hogy a VoxPay applikációja tényleg kényelmesebbé teszi a hétköznapjaidat, csak regisztrálnod kell a VoxPay applikációban vagy a weboldalon. Ezután  a rendszám- és egy bankkártya-regisztrációval, valamint az egyenleged feltöltésével már igénybe is veheted a szolgáltatást. Vedd a kezedbe a parkolásod menedzselését, és takaríts meg időt és energiát a VoxPay parkoló applikáció használatával!