2023.08.07. 16:12
Parkolás visszaszámlálóval és plusz egyenleg-megerősítési lépéssel bővült a VoxPay app

A közlekedés amaga sok nehézséget okozhat a mindennapi életünk, ügyintézéseink, szórakozásaink során, éppen ezért felszabadulást jelenthet egy applikáció, amely megkönnyíti a dolgot, legyen szó autóról, buszról vagy villamosról. 

Ilyen közlekedési applikáció a VoxPay, amely ezúttal parkolási visszaszámláló funkcióval egészült ki, valamint az egyenlegfeltöltést is még biztonságosabbá varázsoltuk! Lássuk a részleteket. 

 

Miben nyújt segítséget a Timer?

Mennyi idő is van még a parkolásomból? Merül fel sokszor, leginkább, ha automatát használunk parkolásunk során.  A timer, egy visszaszámláló funkció, amely az idő-mutató segítségével tájékoztat, hogy mennyi van még hátra a folyamatban lévő parkolásodból. Ennek segítségével egyszerűen nyomon követheted, hogy mennyi idő áll még rendelkezésedre.

Sietsz és a parkolásod miatt aggódsz? 

Erre is van megoldásunk. Ha szorít az idő az „Egyszeri hosszabbítás” gyorsgomb használatával pillanatok alatt meghosszabbíthatod a parkolásod, így az idő lejártával automatikusan meghosszabbítható a parkolás ideje, így nem kell aggódnod, hogy kifutsz az időből és megbüntetnek.

 

Első a biztonság

A fizetés során nem kell számolnod az aprókat, azonban megtörténhet, hogy egyenlegfeltöltésnél elütöd a 0-at, így többet töltesz fel az applikációban található egyenlegedre, mint amennyit szeretnél. Ez mostantól nem történhet meg, hiszen az egyenlegfeltöltésnél rendelkezésedre áll egy plusz megerősítő lépés, amely biztosít arról, hogy valóban azt az összeget töltsd fel egyenlegedre, amennyit szeretnél.

Egyszerű parkolásért és bírságmentes mindennapokért válaszd a VoxPay-t!