2023.09.04. 15:08
egyszerű parkolás a VoxPay-jel

A mindennapi rohanásban akár autót, akár tömegközlekedést veszünk igénybe rengeteg mindenre kell figyelnünk, hogy egyrészt pontosan megérkezzünk ahova szeretnénk, másrészt parkolás esetén ne lépjük túl a kifizetett parkoló időt. Ehhez nyújt a segítséget a VoxPay applikáció, amely egy új, parkoló app timer funkcióval bővült.

 

Mikor lehet hasznos számodra a VoxPay parkoló app timer funkciója?

Fordult már elő veled, hogy egy fontos üzleti tárgyalásra érkeztél, de csak a fizetős parkolóban tudtad lerakni az autód? Bedobtál valamennyi pénz a parkolóautomatába és már siettél is fel a megbeszélésre?

Az üzleti megbeszélések időtartama nehezen meghatározható, olykor a tervezettnél jóval tovább tartanak. Jártál már úgy, hogy csak az járt az eszedben, mikor jár le a parkolásod, és időben visszaérsz-e a kocsidhoz? Okozott ez benned stresszt a tárgyalás ideje alatt? Ha a válaszod igen, akkor a VoxPay parkoló app timer funkcióját neked találták ki.

Persze ehhez regisztrált felhasználónak kell lenned. A sikeres regisztráció után tudod rendszám alapján regisztrálni a gépjárművedet, majd pedig azt a bankkártyát, amivel a díjakat rendezni szeretnéd. Ügyelj arra, hogy mindig annyi összeg legyen az egyenlegeden, amennyi az adott zónához tartozó maximális parkoláshoz szükséges. Ha nem így teszel, akkor korlátozásra kerül az időtartam, vagy el sem indíthatod a parkolást.

 

Mit is jelent ez az új funkció?

A parkoló app timer funkció egy olyan fejlesztés az applikációban, amely egy időmutató segítségével folyamatosan tájékoztat téged a parkolásodból hátralévő időtartamról. Így a fentebb vázolt szituációban pontosan nyomon tudod követni a rendelkezésedre álló időt. Tulajdonképpen ez egy digitális visszaszámláló, ami segít neked abban, hogy mikor kell meghosszabbítanod a parkolásod. 

Az üzleti tárgyalás példájánál maradva azonban nem nézegethetjük a telefonunkat percenként egy meeting alatt. Az is előfordulhat emiatt, hogy későn vesszük észre, hogy hamarosan lejár a parkolásra szánt időkeretünk.

A VoxPay app erre is kínál egy új megoldást, melyről a blogunkban bővebben is olvashatsz. Az „Egyszeri hosszabbítás” gyorsgomb megnyomásával azonnal meghosszabbíthatod a parkolásod. Az idő lejártával automatikusan megnövelhető a parkolás ideje, így könnyen elkerülheted, hogy kifuss az időből és megbüntessenek. 

Ne felejtsd azonban el, hogy a zónáktól függően a maximális parkolási időtartam 180, 240 perc, vagy időkorlát nélküli lehet. A Voxpay parkoló appban minden parkolás meghosszabbítása egy külön tranzakciónak minősül és csak egy alkalommal van lehetőséged rá.

 

A fizetés is biztonságosabbá vált

Amíg az autósok többsége a parkolóautomatákba dobálták az aprókat nem fordulhatott az elő, hogy többet fizettek, mint amennyit terveztek. A mobil applikációk használata során azonban elgépelhetjük az összegeket az elektronikus fizetés alkalmával.

Elég ha csak egy plusz nullával többet ütünk be az összegnél, máris jelentős a különbség. Ezt a bosszantó felhasználói hibát sikerrel küszöböltük ki az új fejlesztéssel, ugyanis az egyenlegfeltöltés során egy plusz megerősítő funkció került beépítésre.

Ennek használatával biztosan csak annyi összeget fogsz feltölteni az egyenlegedre, amennyit valóban erre a célra szánsz. A VoxPay applikációról és annak újabb fejlesztéseiről és funkcióiról a weboldalunkon találhatsz részletes információkat.

Utazz és parkolj stresszmentesen, zsebedben a VoxPay appal!