2023.11.24. 11:40
Feltöltötted már a VoxPay egyenleged?

A VoxPay alkalmazásban pár lépésben, egyszerűen és gyorsan kezelheted közlekedési tranzakcióidat. Hogyan tudod rendezni vásárlásaidat, még akkor is, ha a bankkártyás fizetés valamiért nem elérhető?Ismerd meg a VoxPay alkalmazás sokoldalú fizetési lehetőségeit!
Bankkártyás fizetés a VoxPay appban

Az appban való vásárláshoz először is szükséges egy bankkártyát regisztrálnod. Bármely MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express kártyát elfogadunk. Bankkártyás fizetés során a rendszer a regisztrált kártyát terheli. 


Bankkártya helyett egyenleg: mikor hasznos?

  1. A regisztrált kártyádon nincs elegendő fedezet, vagy érvényessége lejárt
  2. Nem szeretnéd, hogy számládat megterheljék
  3. Ha a kártyás fizetési rendszer ideiglenesen nem elérhető

        
A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy töltsd fel egyenleged, hogy mindig rendelkezésedre álljon vészhelyzeti tartalék. A feltöltött összeg kizárólag a te tulajdonod, és bármikor visszaváltható, így mindig biztosítva van a kényelmes fizetés lehetősége.

 

Sokat parkolsz? Neked találtuk ki a Bankkártya+egyenleg fedezet fizetési módot!
Azt már valószínűleg sokan tudják, hogy a sima bankkártyás fizetésnél parkolási szolgáltatás igénybevételekor a rendszer előre zárol egy összeget, amely fedezi a parkolást, de a szolgáltatás zárásakor csak a valós parkolási díjat terheljük. Az esetleges különbözet visszakerül a számládra, általában egy nap alatt, de esetenként lehet több is. Ez sokak számára bosszantó lehet, a zárolás feloldására várakozni kell, később látjuk a számlán a valódi terhelést. 

 

Egyenleg-fedezettel biztonságosabb! Hogy miért? 
Ezzel a fizetési móddal a parkolás kezdetén nem zárolunk összeget a bankkártyádon - csak a parkolás végén terheljük be a tényleges parkolási díjat. Ha pedig a bankkártyád nem tudja fedezni a díjat, vagy épp ideiglenesen nem elérhető a kártyás fizetés, a rendszer automatikusan a VoxPay egyenlegedről vonja le a parkolás költségét. 

A Fizetési módok menüpontban kattints a "Bankkártyás fizetés"-nél a "Beállítások"-ra, majd pipáld be az "Egyenleg beállítása fedezetként"  lehetőséget! Parkolj még biztonságosabban, bankkártyás zárolás nélkül!


Hogyan töltsd fel VoxPay egyenleged?
Egyenlegfeltöltés indítható az alkalmazásból a Fizetési beállítások, majd Egyenleg kezelés menüpont alatt, regisztrált bankkártyával - az így feltöltött összeg azonnal rendelkezésedre áll.
Vagy a voxpay.hu weboldalról bankkártyával, vagy utalással, melynek lépései a következők:

  1. Lépj be fiókodba a regisztrált e-mail címeddel.
  2. A "Fiókom" menüpont alatt válaszd ki a VoxPay egyenleget.
  3. Töltsd fel az összeget a megfelelő opcióval a VoxPay weboldalán, és a feltöltött összeg pillanatok alatt megjelenik az egyenlegeden.