2024.04.08. 08:56
Volánbuszjegy applikációból

A közösségi közlekedés új mérföldkőhöz érkezett. Egyrészt népszerűségét tekintve, hiszen egyre többen döntenek úgy, hogy inkább buszra vagy vonatra szállnak egy másik városba utazás esetén. Másrészt pedig azért is, mert az okoseszközök e téren is sok-sok újdonságot, innovációt hoztak, melyek megkönnyítik az életünket – és egyéb előnyökkel is járnak a társadalomra nézve is, ilyen például a Volánbusz jegyvásárlás online!

Tudtad? A VoxPay app segítségével könnyen megvásárolhatod jegyeidet, bérleteidet.

 

Tömegközlekedés mobiljeggyel – akár városok között is!

Valószínűleg néhányak számára ismerős a helyzet, amikor a távolsági buszra felszállva, településtől településig kellett kimérni a sofőrnél, mennyit is kell fizetni az adott útért. Aztán nincs az embernél annyi apró, készpénz, és ott helyben szembesül minden kellemetlenséggel. Mögötte pedig egyre nagyobb a tömeg, az elégedetlenkedés és így tovább.

Napjainkban szerencsére már gyorsan és okosan – szó szerint – megoldhatjuk ezeket a dolgokat. Egy mobilapplikációval nem kell többé stresszelni a kalkulálás vagy a készpénz miatt, és mindent egyszerűen intézhetünk.

 

Volánbusz jegyvásárlás kisokos

Természetesen a volánbuszjegyek megvásárlását is érinti az innovációs hullám. Nincs többé sorban állás, nem kell a jegypénztárakhoz csődülni és várakozni, hátha lekéssük a buszt. Munka közben, szünetben, kint a parkban, ott vehetjük meg a jegyet vagy bérletet, ahol és amikor csak szeretnénk.

Az érvényesítés is igen egyszerű. Csupán be kell olvasni az okostelefon kamerájával a QR-kódot. A jegykezelés is rugalmas, amihez minden információt megtalálunk az alkalmazásban. A fizetés automatikus módon történik, akár többféleképpen is kiegyenlíthetjük a számlát. Társíthatunk bankkártyát is a profilunkhoz, hogy később is könnyebb legyen a vásárlás.

 

Az okos mobiljegy legnagyobb előnyei

Nézzük az okos mobiljegy alapjait és az extrákat, avagy mi mindent köszönhetünk egy alkalmazásnak a zsebünkben:

  • Egyszerű és kényelmes használat (könnyű regisztráció, jegyvásárlás, jegykezelés, utazástervezés, bárhol és bármikor, integrációk, stb.)
  • Maximális funkciók (gyors jegykezelés, többféle fizetési mód, családi jegyek, naplózás, stb.)
  • Környezetbarát (papír- és készpénzmentes jegy)

Az applikáció nagy előnye tehát összességében, hogy bárhol, bármikor elérhető a zsebedben és könnyen tudsz vele közlekedni, számos módon megkönnyíti a hétköznapjaidat.

 

A VoxPay mobilapplikáció használata

Ha még nem is vagy rutinos a digitális és okosmegoldásokra való átállásban, akkor sincs miért aggódni. A közösségi mobiljegy használata manapság ugyanis már nem nagy ördöngösség. A VoxPay applikáció például hamar megtanulható bárki számára:

  • Töltsd le az alkalmazást (Androidra és iOS-re is elérhető)
  • Add meg az adataid (fizetéshez, számlázáshoz)
  • Vásárold meg az aktuális Volánbusz jegyet, bérletet
  • QR-kód beolvasás, ellenőrzés
  • Megjelenő mozgó animáció vagy QR-kód bemutatása az ellenőrnek vagy sofőrnek

Összességében tehát tényleg ilyen egyszerű. De számos egyéb extra funkciót is ki lehet használni, például megtervezhetjük az utazást a célhely megadásával. Így mindig láthatjuk, mikor és melyik járműre kell átszállni, hol gyalogolhatunk és így tovább.

Hogy még könnyebb és élvezhetőbb legyen a használat, a jegyvásárlásnál például a választott város vagy városrész adott képe jelenik meg (pl. Budapesten a Széll Kálmán tér, stb.). Az elegáns megjelenés mellett pedig a jegyek és bérletek állapotát, érvényességét időrendben láthatjuk.

Válaszd a VoxPay applikációt, vagyis a kényelmet, a zöldet és a hatékonyat!