2023.10.11. 14:54
Környéki jegyek és bérletek az appban

A főváros mellett élsz és kihívást jelent a jegy- és bérletvásárlás? Jó hírünk van! Mostantól a VoxPay alkalmazásban is megvásárolhatod a mobiljegyedet Budapest irányába. Az új Budapest-környéki mobiljegyek és -bérletek lehetőséget biztosítanak, hogy egyszerűen, kényelmesen és egy helyről vásárolhasd meg menetjegyeidet.  

Az alábbi települések irányába érhetők el a környéki jegyek: 

Budakeszi, Budaörs, Diósd, Gyál, Nagykovácsi, Pécel, Szigetszentmiklós, Solymár és Törökbálint.

 

Környéki jegyek és típusaik 

  • Környéki helyi bérlet: a településeken belüli utazásokhoz használhatók. Elérhető teljes árú, tanuló, valamint nyugdíjas bérletként. 
  • Környéki 5 km bérlet: a településeken belül és 5 km-es határon belül használhatók. Elérhető teljes árban és 90%-os kedvezménnyel is.  
  • Környéki 10 km bérlet: a településeken belül és 10 km-es határon belül használhatók. Elérhető teljes árban és 90%-os kedvezménnyel. 
  • Környéki helyközi vonaljegy: eseti utazásokhoz használható a településen lévő végállomás és Budapest határán belüli első megálló között. Elérhető teljes árban, 50%-os és 90%-os kedvezménnyel. 
  • Dél-Buda Zónabérlet 10 km: települések közötti utazásokhoz használható fel a Budapesten belüli első megállóig. Elérhető teljes árban és 90%-os kedvezménnyel.

 

Már 3 lépésből megvásárolhatod

  1. Nyisd meg vagy regisztrálj a VoxPay applikációba. 
  2. A BKK jegyek és bérletek menüpontban a jegyvásárlás gombra kattintva már láthatóvá is válnak a keresett jegyek.  
  3. És fizetés után nincs más dolgod, mint élvezni a büntetésmentes utazást.

 

Válaszd a VoxPay-t, válaszd a kényelmet! 

A VoxPay applikációban nem csupán az új környéki jegyeket és bérleteket vásárolhatod meg, hanem a budapesti közlekedéshez szükséges más jegy- és bérletkonstrukciókat is, valamint a helyközi utazásaid során is segítségedre lehet.