2022.07.01. 06:08

HOGYAN NYERHETSZ?

Kétféleképpen vehetsz rész a Nyári Nyereményjátékban:

  • A nyereményjáték időtartama alatt vásárolj a VoxPay alkalmazásban (App Store, Google Play) érték korlátozás nélkül és nyerd meg havi fődíjaink egyikét, vagy szállj harcba a havi 10 db éves megyei autópálya-matrica egyikéért, és nyereményed értéket jóváírjuk VoxPay egyenlegeden!

VAGY

  • Kövesd Facebook oldalunkat és oszd meg ezt a posztot, hogy esélyed legyen havi 10 db éves megyei autópálya-matrica egyikére, aminek az értéket jóváírjuk VoxPay egyenlegeden!

 

MIT NYERHETSZ?

Havi fődíjunk 2 db éves országos autópálya-matrica értéke a VoxPay egyenlegeden, amit a nyereményjáték időtartama alatt az alkalmazásban vásároltak között sorsolunk ki!

Megéri vásárolnod, mert a fődíj mellett kisorsoljuk még 10 db éves megyei autópálya-matrica értékét VoxPay egyenleg formájában, szintén az alkalmazásban vásárlók között!

 

ÉS MÉG MINDIG MARADT AJÁNDÉKUNK!

A Facebook oldalt kedvelőink és ezt a posztot megosztók között is kisorsoljuk havi 10 db éves megyei autópálya-matrica értékét a VoxPay egyenleghez hozzáadva!

 

MIRE HASZNÁLHATOD FEL A NYEREMÉNYED?

Az alkalmazásban található szolgáltatások bármelyikére. A teljes összeget felhasználhatod parkolásra, autópálya-matrica vásárlásra és tömegközlekedési mobiljegy vagy bérlet vásárlásra is, sőt kombinálhatod is őket!

 

MIKOR NYERHETSZ?

Az első havi nyerteseket augusztus 3-án, a második havi nyerteseket pedig szeptember 3-án sorsoljuk, és a nyerteseket e-mailben, vagy Facebook-on értesítjük.

A NYEREMÉNYJÁTÉK IDŐTARTAMA

A Nyereményjáték 2022. Július 1-től 2022 Augusztus 31. 23 óra 59 percig tart.

⚡⚡A játékszabályt a https://voxpay.hu/informaciok/2022-nyari-jatekszabalyzat oldalon találjátok.⚡⚡

🎉🎉Sorsolás augusztus és szeptember 3-án ne feledjétek!🎉🎉

Sok szerencsét a játékhoz! 🍀🤞