VÁSÁRLÁS – VOXPAY-FIÓKKAL

A VoxPay fiók olyan bankkártyás online fizetési mód, mely a rendszeres Vásárlók dolgát megkönnyítve kimutatható előnyöket biztosít az Eladók számára.

Első vásárlás – létrejön a VoxPay-fiók

A Vásárló első alkalommal lényegében egy bankkártyás fizetést végez. Az első vásárlás befejezésével egyidőben létrejön VoxPay fiókja, melyet ezt követően egyszerűsített fizetéshez használhat. A vásárlás összege a Vásárló bankkártyáját terheli.

Fizetés VoxPay-fiókkal

Vásárlás VoxPay fiókkal

A VoxPay fizető lapon bejelentkezve

A Vásárló az Eladó oldalán a VoxPay fiók fizetési módot választja. A fizető oldalon e-mail címével és jelszavával jóváhagyja a fizetést, majd visszairányítjuk az Eladó weboldalára – aki a háttérben értesítünk a fizetés eredményéről.

A módszer előnye, hogy a fiókkal rendelkező vásárlónak nem kell bankkártya adatokat megadnia, akár 10 másodpercen belül is el tudja végezni a fizetést. Ez az egyszerűség és gyorsaság nagy segítség a félbehagyott vásárlások felszámolásában.

Fizetés az Eladónál bejelentkezve

A Vásárló az Eladó weboldalán való bejelentkezéssel azonosítja magát. A fizetés gombra kattintva már nincs szükség ismételt bejelentkezésre, a tranzakció a háttérben zajlik megvalósítva a valódi egykattintásos fizetést.

A módszer előnye, hogy a rendszeresen visszatérő Vásárlónak egyáltalán nem kell azonosítania magát a fizetéshez. Az Eladónak lehetősége nyílik továbbá automatizált fizetés indításra, így a havidíj beszedése manuális munkát vagy Vásárlói beavatkozást nem igényel.

A VoxPay fiók kezelése

A fiok.voxpay.hu oldalon elérhető webes felületre a regisztrációkor használt e-mail cím és jelszó használatával lehet belépni. A fiók weboldalon lehetőség van az összes beállítás elvégzésére:

  • Vásárlási történet megtekintése,
  • Regisztrált bankkártyák megtekintése, törlés, új kártya regisztráció,
  • Alepértelmezett kártya válaszás,
  • Számlázási és egyéb adatok frissítése,
  • Terhelési jogosultságok kezelése (lásd. Fizetés az Eladónál bejelentkezve).
A VoxPay fiókon keresztül bonyolított fizetésekről a Vásárló minden esetben e-mail értesítést kap.

Kerjen egyedi ajánlatot bankkártyás vásárlási módra most!

VÁSÁRLÁS – VOXPAY-FIÓKKAL, 5.0/5 (1 szavazat)

GD Star Rating
loading...


Szólj hozzá

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.